Japanese Game!!

Ai prezanton Japanese Game që mund të luajnë në internet në faqen time.

Rëndësishëm Game

Sentokun në Kamakura
sentokun

★ Mënyra e operimit
"↑" Përparimi ----------------------------
"→" ---------------------------- drejta rrota
"←" ---------------------------- ana e majtë
"↓" ---------------------------- Shy
"Z" ----------------------------- Run
"X" ----------------------------- Shko
"Shko + Z" --------------------- pikiatë Nose
"Ajo ndjehet pas gjë. + X" -------------- heqë
"Ajo hoqi. + X" ------------- hedhin jashtë
- Rregulla
・ Nuk ka peshë në gjë. ・ Kur ngritjen e një peshe prej POWER, është e nevojshme për të goditur atë në mënyrë të përsëritur. ・ Gjë është e hoqi, koban është marrë apo gjë është hedhur, ajo prishet, dhe POWER shkon deri. ・ HP ul kur dështuar në ashensor dhe një ul. ・ Kur HP bëhet 0, ajo është lojë gjatë. ・ Gjë që zhytet dhe gjithandej është relativisht të lehta.

Game

WWDQ-World gjerë Dragon Quest-

botën e privuar nga drita

Bota e ujit të qetë

Botën e jetës ku ajo rrënojat dhe ajo shkon
-Përkthimi-
新 规 登录: Regjistrimi i ri | ログイン ID: Identifikohu ID |
パスワード: Fjalëkalimi | 前 名: Emri
* Identifikohu ID dhe fjalëkalimin janë 4-8 karaktere alfanumerike në karakter.
* Emri është në kuadër të-size em 8 karaktere brenda 16 karaktereve i gjerësi normale.
* Katakana një-byte nuk mund të përdoret për emrin.
* Të dhënat që regjistrohen këtu nuk mund të ndryshohet në rrugë të drejtë.

KINPIRA DX
★ Mënyra e operimit
"↑" Përparimi ----------------------------
"→" ---------------------------- drejta rrota
"←" ---------------------------- ana e majtë
"↓" ---------------------------- Shy
"Z" ----------------------------- Run
"X" ----------------------------- Shko
"Shko + Z" --------------------- pikiatë Nose
"Ajo ndjehet pas gjë. + X" -------------- heqë
"Ajo hoqi. + X" ------------- hedhin jashtë

Kulla e dallgëzim
uneri

Frogging

microm

Mik i biron (versioni anglisht)

Armëve gjenerator
bukibattle

Armëve janë prodhuar me emrin.

TCB MUSEUMLojë që gëzon grafik. Ky ndryshim bëhet për shkak se ajo klikimeve pjesa me fillim.

FLASHQUEST Ⅲ
】 【Fusha
[↑] [→] [↓] [←]: Move
[SPACE]: ekran Status switch / Ajo zbret nga makina.
[1] [9]: Sasia
[M]: Shfaq Harta reduktimit
Beteja】 【
[↑] [↓]: zgjedhja Komanda
[→] [←] [SPACE]: Vendimi Komanda

lojë çmontimin puzzle (kapitulli i kuti çaji)

Sefirokku Kulla

Family Defense2
Esc ... Menu
Ctrl ... Vala e mëposhtme
Hapësirë ... Përmirësimi
Grisjeve F1 ...
instalimit Shift ... i vazhdueshëm i vigan
Z. .. e përkohshme të ndaluar
X. .. shpejtësi lojës normal
C. .. lojë speedx3, x6
1 ~ D. .. New përzgjedhje përbindësh

Përplasje kala

2chGrappleSmash Brothers

Noctiluca

Japonisht Film

Vërtitje

UNIQLOCK

Barvillage
barvilagge

Nightmare CITY

Miko Miko infermiere

Sazawesan

Kënga e baldness

Mariotropolis
mariotropolis

style [Ro-zenmeiden] bukë Ann njeri

Vdekja noteOP e tetë kokës dhe organeve është i pështirë.

maiahi

mosukau

STAR VIP

Jong-il e madhe duke shpërthyer duke qeshur

Muneo Lap

Ai godet dhe ai e thyen atë.

ken HoQootono

Nyokinyoki

tototomasheri

Pra, ne jemi gjallë

Dy persona janë të Purikuma.

kinggaymona-

këngë Shii's

YouTube

Spontania / positivity

Spontania feat. Sotte Bosse / Dream në verë

/ Spontania "HANABI"

Spontania feat.JUJU / Për të gjithë ju

hitotoyo qan në simpati

remix zell kontinentit

zog deti tufa-tufa

Sakamoto ryuuichi / Neo Geo

Hungry Spider (e plotë) makihara noriyuki

Qershi lule Kobukuro

Yousui Inoue - djalëri

【】 IOSYS Usatei

【】 IOSYS Marisa vodhi një të rënda. 】 【HDtest

Të tjera

Lojë e Japonisë! Forumit

inserted by FC2 system